Contact Cos (gol)
Sunteti in: Home » Jante » Noutati RIAL

NOUTATI JANTE 2011

Rial Padua

Rial îşi extinde gama de jante din aliaj usor, exclusive şi de înaltă calitate, cu noul model Padua. Începând cu februarie 2011 noua jantă PADUA de la RIAL este disponibilă in marimi de la 16 la 19 toli.

Cu un design inovativ, modelul PADUA este realizat în două culori diferite: argintiu şi grafit-mat. Datorită numărului variat de prinderi, noul model este disponibil unui numar mare de automobile.

Modern, dar nu foarte bătător la ochi, PADUA ofera un luciu deosebit arcadei roţii, atat vehiculelor compacte cat si celor din clasa superioară. Realizată cu fineţi vizibile doar la o privire atentă, cele cinci pachete de spiţe cu trei braţe sunt dispuse elegant , se deosebesc în lungime şi lăţime şi conferă jantelor PADUA o anumită "rotaţie" caracteristica.


Rial Murago

Producatorul Rial atinge un punct pe piata jantelor de aliaj, cu noul model MURAGO. Acesta acopera o mare varietate de de prinderi si dimensiuni.

Murago este o janta pentru aproape orcine, fiind disponibil in doua culori diferite si avand o varietate de 7 dimensiuni cu prinderi in 4 sau 5 gauri. Murago ofera dovezi convingatoare asupra faptului ca departamentul de design Rial, este un lider in industria jantelor de aliaj.

Cele 20 de spiţe ale jantei, sunt aranjate în perechi, avand un design suprapus. În contrast, capetele spitelor se extind in dreapta flansei, ceea ce face ca roata sa para mai mare.Treptele convexe dau un volum si o "putere" mai mare a jantei.

Pe langa aspectul puternic, MURAGO iese in evidenta cu un nivel de stabilitate ridicat si cu cea mai mica greutate.


AUTOMECHANIKA 2010

In perioada 14-19 septembrie, Automechanika, cea mai mare expoziţie in industria de automobile din lume, atrage numerosi specialişti la Frankfurt.

Fiind unul dintre cei mai mari producători de jante din aliaj uşor din Europa, RIAL a fost şi ea prezentă cu un stand interesant şi generos, cuprinzand o suprafata de 120 mp.

Alături de programul amplu de jante,RIAL a prezentat şi doua noutăţi pentru iarnă: DAVOS şi COMO BLACK.