Contact Cos (gol)
Sunteti in: Home » Garantia produselor, livrare si plata

GARANTIA PRODUSELOR

Oferim garantie 100% pentru defectele de fabricatie la produsele comandate pe site-ul www.anvelopejantecluj.ro.
Garantia anvelopelor sau jantelor comandate se solutioneaza la sediul societatii Sigemo Impex SRL, Sibiu, loc. Selimbar, Str. Sibiului, Nr. 26. Plata transportului pentru anvelopele sau jantele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Nu fac obiectul garantiei anvelopele sau jantele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, anvelopele sau jantele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta,  noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.).

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea anvelopelor sau jantelor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile facturii fiscale si certificatului de garantie. In cazul in care anvelopele sau jantele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Anvelopele pentru care se solicita garantia trebuie sa fie insotite de un protocol de reclamatii anvelope.

Certificat Garantie RIAL

Calitatea materialelor si tehnologiei germane au contribuit la includerea jantelor RIAL in galeria selecta a accesorilor auto certificate si acreditate de Registrul Auto Roman, iar Sigemo, in postura de distribuitor unic pentru Romania al jantelor Rial, este singura companie licentiata pentru dreptul de utilizare a Certificatului de Conformitate.

Certificat Garantie RIAL Certificat de conformitate RAR - RIAL Licenta Rial - RAR

Certificat Garantie anvelope

Anvelopele comercializate de Sigemo sunt omologate international, in conformitate cu reglementarile europene in vigoare, iar conditiile de acordare a garantiei sunt prezentate in certificatul propriu de garantie.

Termeni si Conditii

Preturile produselor

Preturile produselor la promotii sunt valabile doar la achizitionarea acestora prin intermediul magazinului online www.sigemo.ro. Acestea contin TVA si taxa eco. sigemo.ro isi rezerva dreptul de a solicita un avans in urmatoarele situatii: pentru comenzi care depasesc o anumita valoare, pentru anvelope cu dimensiuni atipice sau pentru anvelopele la comanda. Pretul platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii. Depunem eforturi continue pentru ca informatiile cu privire la produse, descriere si preturi sa fie corecte. Anumite specificatii ale produselor pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Modalitati de livrare

In cazul in care ati comandat mai putin de 4 anvelope / jante pentru turisme sau moto, veti plati si un cost unic de transport in valoare de 20 lei. Pentru 4 anvelope / jante pentru turisme sau moto comandate va oferim transportul gratuit. Transportul este asigurat in aria de acoperire a urmatorilor colaboratori: NEMO EXPRES, FAN COURIER, DPD.

Termenul de livrare este de aproximativ 1 - 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 16:00. Prin exceptie, termenul de livrare este de pana la 14 zile lucratoare in situatiile in care operativitatea livrarii este afectata de evenimente speciale (cu titlu de exemplu: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, adresa de livrare in afara retelei de curierat, campanii de reduceri: Black Friday, Cyber Monday..., etc)

Pentru anvelopele / jantele pentru camion sau agroindustriale transportul nu este gratuit, taxarea se face in functie de greutatea anvelopelor comandate si se comunica de catre agentii nostri de vanzari.

In caz de produse lipsa la livrare sau alte neconcordante, acestea vor fi specificate in scris pe documentul de transport al livratorului si comunicate reprezentatilor Sigemo Impex SRL prin telefon sau e-mail.

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC Sigemo Impex SRL.

Stocuri si promotii

Oferta noastra este foarte variata, zilnic avem pe stoc sute de modele pentru autoturisme, masini 4x4 si SUV, autoutilitare, camioane.

Pentru fiecare clasa de anvelope va oferim saptamanal zeci de modele de anvelope cu preturi promotionale, in functie de sezon.

Modalitati de plata

INCASARI in numerar se pot efectua in urmatoarele conditii :
1. incasari de la persoane juridice, persoane fizice autorizate (PFA), intreprinderi individuale (I.I.), ONG, etc in limita unui plafon zilnic de 1.000 lei de la o persoana juridica;
Pentru expeditiile prin curier nu sunt permise incasarile fragmentate in numerar de la beneficiari persoane juridice, pentru facturile a caror valoare este mai mare decat plafonul stabilit prin lege, adica 1.000 lei
Exemplu: o factura de 1.200 lei, emisa pentru o persoana juridica, nu se poate incasa partial cu numerar si diferenta prin card/transfer bancar si trebuie platita integral prin card/transfer bancar
2. incasarile de la persoanele fizice nu vor putea depasi:
- 5.000 lei/zi/persoana fizica pana la data de 31 decembrie 2024
- 2.500 lei/zi/persoana fizica incepand cu data de 1 ianuarie 2025.

Pentru expeditiile prin curier nu sunt permise incasarile fragmentate in numerar de la beneficiari persoane fizice, adica 5.000 lei
Exemplu: o factura de 5.200 lei, emisa pentru o persoana fizica, nu se poate incasa partial cu numerar si diferenta prin card/transfer bancar si trebuie platita integral prin card/transfer bancar

1. Card bancar online


Se acceptă la plată carduri cu logo-urile Visa (Verified by Visa) si  MasterCard (MasterCard Secure Code). Procesarea platilor se face prin serviciul securizat PlatiOnline.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Platile cu carduri emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Sigemo Impex SRL nu percepe niciun comision pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul tranzactia dvs va aparea pe extrasul de cont cu numele: SIGEMO IMPEX.


2. Plata ramburs
In cazul in care alegeti livrarea produselor prin curierat rapid puteti opta pentru varianta platii doar la primirea produselor .

3. Plata numerar sau card la punctele de lucru Sigemo
Plata se poate efectua la sediul firmei sau la sediul punctelor de lucru cu numerar sau prin intermediul terminalului POS, fara comision pentru platile efectuate cu cardul. În această situaţie se eliberează factură fiscală şi bon de casă pe loc.

4. Plata prin ordin de plata anticipat
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi pe mail factura care poate fi folosita pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi expediata sau va putea fi ridicata de la sediul firmei sau de la sediul punctelor de lucru imediat dupa ce vom primi confirmarea transferului bancar.

Renuntarea la cumparare

Efectele utilizarii dreptului de retragere

In cazul in care doriti sa va retrageti din prezentul contract, puteti exercita in scris acest drept fara a preciza motivele, cu respectarea termenului limita de exercitare in termen de 14 zile, incepand de la ziua incheierii contractului/receptionarii marfii. In acest sens, trebuie sa ne informati la adresa SC Sigemo Impex SRL din Selimbar, str. Sibiului, nr. 26, jud. Sibiu, cod postal 557260, numar de telefon 0269/216776, fax 0269/213151, e-mail office@sigemo.ro asupra deciziei dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca (de exemplu, o scrisoare trimisa prim posta, fax sau e-mail). Puteti folosi modelul de retragere anexat, dar folosirea lui nu este  obligatorie. Formularul standard de retragere, care se poate completa de pe site-ul nostru sau orice alta declaratie neechivoca, intocmita conform prevederilor O.U.G. nr. 34/2014 se pot transmite electronic pe adresa office@sigemo.ro  Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cerereii de retragere. Pentru a respecta termenul limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare, noua, in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu puteti beneficia de dreptul la retragere daca articolele(anvelope sau jante) au fost montate sau daca prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri, etc.

Dvs. sunteti responsabil daca valoarea articolelor este diminuata in urma manipularii acestora, in alt scop decat cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile si modul de functionare, asa cum ar fi fost posibila intr-un magazin. In acest caz ne rezervam dreptul de a retine despagubiri. Pentru a evita aceasta situatie, va recomandam sa nu folositi articolele si sa evitati orice actiune care le-ar putea reduce valoarea.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul la retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator. Acesta clauza se aplica in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. 

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile legate de returnarea produsului pe care le veti suporta dumneavoastra (de asemenea, veti suporta costurile suplimentare in cazul in care ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferita de noi), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi bunurile sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis bunurile inapoi, fiind valabila data cea mai apropiata. Expediati bunurile sau inmanati-le direct noua, fara intarziere nejustificate si in orice caz in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca bunurile sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii bunurilor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 zile de la acceptarea returului.

Formularul de retragere il puteti descarca de aici