Contact Cos (gol)
Jante Murago din aliaj usor RIAL Germania la Cluj prin SigemoJante Padua din aliaj usor RIAL Germania la Cluj prin Sigemo

Ce alegem: jante de aliaj sau jante de otel ?

Atunci cand cumperi jante iti pui mereu intrebarea: "sa fie de aliaj sau de otel ?"

Jantele de aliaj ofera masinii tale un aspect deosebit, dar exista si argumente tehnice pentru care iti recomandam jantele de aliaj:

  • acesta este cel mai mare avantaj al jantelor de aliaj usor deoarece anvelopele, jantele si componentele sistemului de franare sunt cele mai afectate de socuri (ele nu sunt protejate de vreun sistem de amortizare) si atunci cand greutatea acestor elemente este mica, este necesara o energie mai mica pentru a fi controlate.
  • deoarece masa totala a autovehiculului este mai mica, acesta se comporta mai bine atat la franare cat si la demaraj.
  • un autovehicul dotat cu jante de aliaj este mult mai usor de controlat in curbe decat unul cu jante de otel deoarece jantele de aliaj sunt mai rigide decat cele de otel si nu permit anvelopelor sa se deformeze in curbe.
  • jantele de aliaj au o conductivitate termica buna si astfel ele asigura o racire rapida a rotii. In plus, fantele largi din jantelele de aliaj permit racirea si aerisirea franelor intr-un mod mult mai rapid.

Modele jante

SIGEMO este importator unic al jantelor de aliaj usor RIAL Germania.

In sediul de la Cluj Napoca oferim clientilor nostri intreaga gama de modele jante RIAL Germania.

Mai multe detalii despre modelele RIAL in aceasta sectiune

Despre RIAL

Curios sa aflii detalii despre producatorul de jante aliaj usor RIAL Germania ?

In aceasta sectiune ti-am pregatit informatii din culisele RIAL.

Galerie foto jante

In aceasta sectiune am pregatit pentru tine diverse modele de jante aliaj usor RIAL, modele cromat sau modele silver ce personalizeaza diverse marci auto.

Oricare din modelele RIAL prezente poate fi comandat in noul sediu Sigemo Cluj.

Te asteptam sa-ti dam un nou look masinii tale.

Noutati Rial

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati referitoare la producatorul german RIAL ?

Specialistii Sigemo ti-au selectat detaliile cele mai importante legate de ultimele aparitii de modele RIAL, tendinte si nu numai.

Sectiune cu brosuri RIAL

Brosuri RIAL cu detalii despre modelele oferite, garantia RIAl de 5 ani pentru orice janta de aliaj usor, produse nou lansate pe piata de producatorul german si multe altele.