Contact Cos (gol)
Sunteti in: Home » Jante » Despre RIAL

Despre RIAL

Traditie

Firma Rial Leichtmetallfelgen GmbH a fost fondată cu peste 30 de ani în urma şi astfel se numără printre pionieri în branşa constructorilor de jante din aliaj usor.

In perioada în care RIAL a fost proprietara unei echipe de Formula 1 si-a câştigat un renume internaţional şi este acum un jucător important pe plan mondial în industria jantelor auto.

Know-how-ul companiei a crescut continuu datorită progreselor departamentului de cercetare şi dezvoltare.


 

Inovare

Pentru a ţine pasul cu evoluţia continuă în domeniul jantelor auto, departamentele de dezvoltare şi de proiectare sunt în continuă crestere.

Toate variantele constructive de jante sunt proiectate şi îmbunătăţite cu ajutorul programelor de simulare pentru calculul sarcinii (test FEM), asigurând o durabilitate maximă şi o greutate optimă. Acesta scurtează timpul de verificare şi testare şi asigură că nici o janta Rial nu adaugă autovehiculului o greutate mai mare decât este strict necesar.

Toate standurile de testare şi verificare sunt disponibile în cadrul firmei, ceea ce duce la ridicarea standardelor de calitate şi la optimizarea fluxurilor de producţie.


 

Producţie

Jantele din aliaj usor Rial sunt produse în GERMANIA, pe o suprafaţă de producţie de 260,000 m², utilizând cele mai moderne utilaje: cuptoare de topire, maşini de turnat, centre High-Tech de prelucrare cu comandă numerică (CNC) şi examinarea cu raze X a fiecarei jante.

Acoperirea finală cu vopsea cromată sau argintie se execută cu una dintre cele mai moderne instalaţii de vopsire din lume. Folosind acoperirea cu lac acrilic si vopsele pe bază de apă, fără solvenţi, RIAL asigură o calitate a jantelor în conformitate cu standardele de calitate ale industriei de accesorii auto. In plus, Rial asigura o protectie maxima a mediului inconjurator.


 

Calitate si omologari

RIAL produce jantele din aliaj usor în concordanţă cu cele mai înalte standarde ale industriei de accesorii auto ţinând cont de sistemele de management al calităţii ISO 9001:2000 şi ISO TS 16949. Astfel, au fost satisfacute în totalitate cerinţele autorităţilor de verificare abilitate, cum ar fi: Asociaţia Germană de Supervizare Tehnică (TUV), Agenţia Germană de înregistrare a Autovehiculelor (KBA), precum şi a altor organizaţii europene şi internaţionale de testare şi certificare în domeniul auto.

In fiecare zi, clienţii din toata lumea se bazează pe calitatea deosebită a produselor RIAL.

Click aici pentru a descarca certificatul TUF.

Iti prezentam licenta RAR si certificat RAR Sigemo


5 ani garantie

Noul sistem de vopsire a jantelor, în câmp electrostatic, care a fost perfecţionat şi pus în aplicare încă de la începutul anului 2005, permite vopsirea concomitentă a unei jante în diferite nuanţe (crom, argintiu metalizat, negru sau simpla lăcuire a materialului brut, şlefuit şi polisat în prealabil), în concordanţă cu standardele cele mai înalte din industria auto modernă.

Astfel, se poate acorda o garanţie de 5 ani pentru calitatea acoperirilor acrilice ale jantei indiferent de anotimp.