Contact Cos (gol)
Sunteti in: Home » Aprecieri clienti

Aprecieri clienti

18 decembrie 2021
Ionut Babalau
Very quick service, got in, asked for winter tires, got advice for what I needed and had the tires installed in 25 minutes!
8 decembrie 2021
Daniel Fărcaș
Profesioniști , service cu vânzare și montare de cauciucuri , au și varianta depozitări cauciucurilor. (Translated by Google) Professionals, service with sale and installation of tires, also have the option of storing tires.
31 octombrie 2021
Grigore Cosmin Magerusan
Mi-am facut programare si a fost foarte ok. Schimbare de anvelope rapida si eficienta. Sunt profi. Intentionez sa revin. Sursa: Facebook
25 mai 2021
Dan-Sebastian Antal
preturi bune la servicii si anvelope, personal foarte amabil si bine pregatit Sursa: Google Business
23 mai 2021
olimpiu chirila
Profesioniști. Sursa: Google Business
4 aprilie 2017
Hodor Vasile
Job well done. Nice staff here, always ready to help you. Sursa: Google Business
28 februarie 2017
Iosif Juhász
Professional and kind staff! Sursa: Google Business
26 mai 2016
Valerian Moldovan
Anvelope noi+ schimb + echilibrare + reglaj directie pentru 2 masini. NOTA 10+ ! Sunt foarte mulţumit de calitatea serviciilor dumneavoastă! Vă mulţumesc încă o dată! Recomand! :-)
18 aprilie 2016
Walter Blaj
Iti multumesc pentru oferta excelenta ce mi-ai facut-o, si va (te) felicit pentru felul in care va desfasurati activitatea. Jos palaria! Ati castigat un client si multa reclama gratuita. Mult succes in continuare!
16 aprilie 2014
Vlad Oprisor
Am fost ieri sa-mi montati anvelopele rezervate si am ramas foarte placut surprins de serviciile de care am avut parte. Consider ca si feedback-ul pozitiv e important si constructiv, si de aceea am decis sa-mi fac timp sa va transmit aprecierea. Cateva dintre lucrurile care mi-au placut au fost contactul rapid pe mail, amabilitatea angajatilor, rapiditatea serviciilor, si pentru asta o sa recomand Sigemo cu fiecare ocazie. Felicitari, pentru o jumatate de ora am crezut ca-s in Germania. :)
13 august 2013
Molnár Erika
Va multumim pentru promptitudinea si amabilitatea cu care ati raspuns solicitarii noastre.
26 aprilie 2013
Ciprian Pam Pam
Mi-am achizitionat anvelopele si jantele de la Sigemo. Sunt foarte multumit atat de pret, cat si de promptitudine. Daca eu din Bucuresti am preferat sa-mi iau "gumele" de la ei, e ceva... Recomand
18 aprilie 2013
Ciulea Dan
Mi-am schimbat cauciucurile la Anvelope & Jante Cluj - SIGEMO IMPEX, ii recomand! Ieftini, prompti si profi.