Contact Cos (gol)
Sunteti in: Home » Garantia produselor, livrare si plata

GARANTIA PRODUSELOR

Oferim garantie 100% pentru defectele de fabricatie la produsele comandate pe site-ul www.anvelopejantecluj.ro.
Garantia anvelopelor sau jantelor comandate se solutioneaza la sediul societatii Sigemo Impex SRL, Sibiu, loc. Selimbar, Str. Sibiului, Nr. 26. Plata transportului pentru anvelopele sau jantele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Nu fac obiectul garantiei anvelopele sau jantele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, anvelopele sau jantele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta,  noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.).

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea anvelopelor sau jantelor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile facturii fiscale si certificatului de garantie. In cazul in care anvelopele sau jantele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Anvelopele pentru care se solicita garantia trebuie sa fie insotite de un protocol de reclamatii anvelope.

Certificat Garantie RIAL

Calitatea materialelor si tehnologiei germane au contribuit la includerea jantelor RIAL in galeria selecta a accesorilor auto certificate si acreditate de Registrul Auto Roman, iar Sigemo, in postura de distribuitor unic pentru Romania al jantelor Rial, este singura companie licentiata pentru dreptul de utilizare a Certificatului de Conformitate.

Certificat Garantie RIAL Certificat de conformitate RAR - RIAL Licenta Rial - RAR

Certificat Garantie anvelope

Anvelopele comercializate de Sigemo sunt omologate international, in conformitate cu reglementarile europene in vigoare, iar conditiile de acordare a garantiei sunt prezentate in certificatul propriu de garantie.

Certificat Garantie anvelope

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Modalitati de livrare

In cazul in care ati comandat mai putin de 4 produse, veti plati si costurile de transport. Pentru 4 anvelope comandate va oferim transportul gratuit (in aria de acoperire Nemo Expres).

Pentru anvelopele de camion, industriale sau agricole transportul nu este gratuit, taxarea se face in functie de greutatea anvelopelor comandate si se comunica de catre agentii nostri de vanzari.

In caz de produse lipsa la livrare, sau alte neconcordante acestea vor fi specificate in scris pe documentul de transport al livratorului si comunicate reprezentatilor Sigemo Impex SRL prin telefon sau e-mail .

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC Sigemo Impex SRL.

Preturile produselor

Preturile produselor la promotii sunt valabile doar la achizitionarea acestora prin intermediul magazinului online www.anvelopejantecluj.ro. Acestea contin TVA si taxa eco. Anvelopejantecluj.ro isi rezerva dreptul de a solicita un avans in urmatoarele situatii: pentru comenzi care depasesc o anumita valoare, pentru anvelope cu dimensiuni atipice sau pentru anvelopele la comanda. Pretul  platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii. Depunem eforturi continue pentru ca informatiile cu privire la produse, descriere si preturi sa fie corecte. Anumite specificatii ale produselor pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Stocuri si promotii

Oferta noastra este foarte variata, zilnic avem pe stoc sute de modele pentru autoturisme, masini 4x4 si SUV, autoutilitare, camioane.

Pentru fiecare clasa de anvelope va oferim saptamanal zeci de modele de anvelope cu preturi promotionale, in functie de sezon.

Modalitati de plata

Daca reprezentati o firma, puteti opta pentru plata anticipat, prin ordin de plata. Dupa lansarea comenzii veti primi prin email datele necesare efectuarii platii. In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma.

Puteti alege si varianta platii doar la primirea produselor, chiar la Dumneavoastra acasa ori la sediul firmei, in functie de adresa indicata pentru livrare.